2012. december 11., kedd

Karácsonyi körömdekor

Lassan elérkezik a nagy nap (napok), amikor mindenki szeretne toppon lenni, kívül-belül. Az Én kezem az elmúlt napokban eléggé igénybe volt véve a komplett lakástakarítás miatt, de lassan a végéhez közeledve ideje kiválasztani a legjobban tetsző ünnepi körömmintát. Megfigyeltem, hogy a naponta több órás gumikesztyű viselés is kikészíti néhány nap alatt a kéz bőrét és a körmöket is. Úgyhogy van mit visszaápolgatnom esténként és kell néhány nap majd, hogy rendbe hozzam őket. Na de ez most ezzel járó időszak.

Szeretem magam végezni a manikűrt, mert úgy gondolom, hogy meg tudom csinálni az alapokat úgy, ahogyan egy átlagos szakember (bár nincsenek profi eszközeim). A díszítést pedig el lehet lesni különböző bloggerínáktól, akik az egyszerű minták elkészítését is remekül bemutatják a blogjaikban. 
Kedvelem a körömmatricákat, amiből most rengeteg karácsonyi mintát lehet beszerezni és variálni kedvünk szerint. Persze azért ízlésesen próbáljuk felrakni a választott formákat, mert itt is fő szempont az egyszerű és egyedi! Nekem a hópelyhek a kedvenceim, amit kiegészíthetünk kisebb nagyobb pöttyökkel. A pöttyözésre jó tippeket ad Niki ünnepi manikűrje, aki a hullámcsatot használja a pöttyözésre, de pöttyözni lehet akár lakkba mártott tollheggyel.
Néhány egyszerűen elkészíthető karácsonyi körömmintát mutat be a Marmalade is.

A bemutatott körmök díszítése csak ötletszerű, ez a két piros alapú a kedvencem, de a fenti pöttyös mintát arany alapra fogom kipróbálni (és elég csak vagy egy fenyő, vagy egy magyal ágacska az egyik ujjra). Szép lesz :) 

 
 
 
 





1 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy megemlítesz, örülök, hogy tetszik a pöttyös körmök ötlete. A képek pedig amiket itt felvonultattál nagyon szuperek! A hópelyhek nekem is tetszenek, és a hóember is rettentő cuki!:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...